Kalaruoka

Kalaruoka.fi toteuttaa mielellään erilaisia yhteistyökuvioita niin ruoka-alan kuin kalastusalan toimijoiden kanssa. uotamme somekampanjoita, livelähetyksiä, videoita tai sekä advertoriaaleja kumppaneille. Testaamme myös mielenkiintoisia uutuustuotteita ja kehittämme niistä reseptejä Kalaruoka.fi-sivustolle ja somekanaviin. Voit lähteä myös sivustolle kaupalliseksi kumppaniksi vuosisopimuksella.

Kalaruoka.fi-sivusto tavoittaa vuodessa yli 150 000 ihmistä ja somessa noin 30 000 viikossa. Alkuvaiheessa sisarmedia Kalastajan Kanava laventaa näkyvyyttä Kalaruoka.fi-kumppaneille, sillä sisällöt voidaan julkaista myös Kalastajan Kanavalla. Kalastajan Kanava tavoittaa noin 300 000 ihmistä viikoittain eri kanaviensa kautta. Vapaa-ajankalastajat (1,8 miljoonaa) ovat mielenkiintoinen kohderyhmä, sillä he mielellään syövät kalaa, myös silloin, kun he eivät sitä itse pysty pyytämään.

Ota yhteyttä joko Kalaruoka.fi:n tuottajaan Anne-Maarit Seplingiin (p. 050 5454 014, anne-maarit.sepling (at) eforte.fi) tai päätoimittajaan Roy Norroon, roy (at) kalaruoka.fi,  044 56 79 444, keksimme kyllä keinon tuoda tuotteitasi tai palveluitasi esiin Kalaruoka.fi:ssä siten, että yrityksesi hyötyy yhteistyöstä.