Kalaruoka

Grilli Special aka ”Snägäri” -eväsleipä

Tekoaika 5 min
Passiivinen valmistumisaika -
Annokset 1
Vaikeusaste Helppo

Ainekset

1 kpl
curry & appelsiini -Kalatassu
2 siivua
vaaleaa paahtoleipää
2 rkl
sipulirouhetta (sitä hot dog -sipulia)
Kourallinen suikaloitua salaattia (esim. jäävuorisalaattia)
Muutama jalapenosiivu (säilyke)
Kurkkusalaattia (ei sinappiversiota)
Reilusti BBQ-majoneesia

Hyvä tietää

Voit vaihtaa paahtoleivän vaikka isoon hodarisämpylään tai pehmeään tortillaan. Jos kaupassasi ei ole currytassuja, tee tämä resepti limeversiolla.

Valmistus

Kyllä eväsleipäkin voi olla vähän tuhma.

  1. Kuumenna Kalatassu grillissä, nuotiolla tai paistinpannulla, n. 1–1,5 min per puoli
  2. Rakenna sillä aikaa leivän puoliskot valmiiksi
  3. Alapuolelle ensin kurkkusalaattia, hieman BBQ-majoneesia, jalapenoja ja suikaloitua salaattia.
  4. Yläkanteen BBQ-majoneesia ja sipulirouhetta
  5. Kun tassu on sopivan kuuma, nosta leivälle ja kansi päälle.
  6. Syö!

Kategoriat

Ruokalaji
Vaikeusaste

Opi lisää