Kalaruoka

Kalakeitto kylmäsavulohesta

Tekoaika 1 h
Passiivinen valmistumisaika -
Annokset 6
Vaikeusaste Keskitaso

Ainekset

600 g
kylmäsavustettu kirjolohifile
10 kpl
perunaa
3 kpl
porkkanaa
2 kpl
sipulia
2 prk
smetana
1 rkl
voita

Valmistus

Seuraajamme kalakeittoresepti kylmäsavustetusta kirjolohesta.

Näin se käy:

Kuori perunat ja porkkanat ja paloittele reiluiksi kuutioiksi. Sen jälkeen ruskista ne kevyesti. Kuumenna vesi ja lisää sen joukkoon hienonnettu ja kuullotettu sipuli sekä mausteet. Lisää perunat ja porkkanat kiehuvaan liemeen ja keitä ne puolikypsiksi eli noin 10-15 minuuttia. Irroita kylmäsavulohifileestä nahka. Leikkaa lohifilee noin 2-3 cm:n kuutioiksi ja lisää kuutiot keittoon. Hauduta kypsäksi ja lisää smetana. Ripottele päälle tuoretta hienonnettua tilliä.

Kategoriat

Ruokalaji
Kalalaji
Sesongit
Vaikeusaste

Opi lisää