Kalaruoka

Joulukalenterin 19. luukku – palauteboksi! Mikä kiinnostaa, mitä lisää?

Joulukalenterin 19. luukku on Kalaruoka.fi:n palauteboksi! Kerro meille, mikä sinua kiinnostaa kalaruuan ja kalankäsittelyn sekä kotimaisten kalojen osalta? Mitä sinä haluaisit oppia, mistä pitäisi kirjoittaa ja kertoa enemmän tai onko tullut huteja? Millaisia uutisia haluat lukea? Kirjoita sivun alareunan lomakkeelle palautteesi.

Reseptit

Tilli, suola ja sitruuna. Vai soija, mirin ja seesami? Vai ”kaikilla mausteilla”?

Millaiset reseptit sinua kiinnostavat? Arkiset? Juhlavat? Maailman keittiöt ja katuruoat? Miksi? Haluatko seitsemän erilaista kermaista kalakeittoa vai riittääkö yksi hyvä? Saako muitakin mausteita käyttää, kuin tilliä ja suolaa?

Ovatko reseptit olleet selkeitä ja helposti ymmärrettäviä? Sopivasti kuvitettuja? Oletko kiinnostunut enemmän työvaihekuvista vai lopputuloksesta? Pitääkö kaikissa resepteissä käsitellä kokonaista kalaa vai olisiko perkaaminen hyvä olla erikseen? Kerro meille!

Tässä ahvenet on byxattu fileiden paistamista varten. Mitä tarkoittaa byxaus? Haluaisitko tietää lisää?

Opi -sisällöt ja jutut

Puuttuuko jotain? Olemmeko unohtaneet ihan kokonaan tämän ja vielä tuonkin? Ovatko sisällöt olleet liian pinnallisia vai liian syvällisiä? Tuosta ja siitä olemme jo puhuneet ihan liikaa, mutta jotain ajankohtaista voisi nostaa esille – mitä? Ovatko artikkelit olleet kiinnostavia?

Ja hei, enemmän vai vähemmän kalankäsittelyä?

Kumpi on kiinnostavampaa – kalan hienonnus vai veitsi, jolla leikataan?

 

Mistä haluat tietää lisää – kerro meille!

Hitit, hudit ja toiveet – kerro meille oheisella lomakkeella:

Jatka lukemista