Kalaruoka

Helpot kalaisat pikahampparit

Tekoaika 15 min
Passiivinen valmistumisaika -
Annokset 2
Vaikeusaste Helppo

Ainekset

Hampurilainen

4 kpl
Apetit-järvikalapihvit
2-4 siivua
Naughty Burger -cheddarjuustosiivut
2 isoa lehteä
Jääsalaattia
4-6 siivua
Herkkumaan voileipäsuolakurkkusiivuja
Muutama rkl
Abba-jogurttiremoulade
2 kpl
Vaasan the burgerisämpylöitä
1 kpl
Punasipuli

Pikkeliliemi punasipulirenkaille

0,5 dl
Etikkaa
1 dl
Sokeria
1,5 dl
Vettä

Valmistus

  1. Pese ja revi salaatti sekä pilko punasipuli ohuiksi renkaiksi.
  2. Laita sipulirenkaat pikkeliliemeen marinoitumaan.
  3. Kuumenna paistinpannu. Paista kalapihvejä keskilämmöllä n. 5 min/puoli.
  4. Paahda hampurilaissämpylöitä keskilämmöllä toisella pannulla pienessä määrässä voita noin 1 min/puoli.
  5. Paiston lopussa laita pihvien päälle siivut cheddarjuustoa sulamaan hetkeksi.
  6. Nosta sämpyläpannu pois liedeltä ja laita sämpylän pohjapuoli lautaselle.
  7. Täytä hampurilainen haluamassasi järjestyksessä. Lopuksi laita sämpylän toinen puoli kanneksi päälle.

Ei muuta kuin nautiskelemaan!

Kategoriat

Ruokalaji
Kalalaji
Sesongit
Erityisruokavaliot
Vaikeusaste

Opi lisää