Valmistus
- Tee mandoliinilla tai veitsellä ohuita siivuja fenkolista. Älä käytä sitkeää varsiosaa.
- Leikkaa pieni purjo (0,5 cm) renkaiksi. Kuullota kasvikset voi-öljy seoksessa puoli pehmeiksi.
- Leikkaa kuhat tai ahvenet pienemmiksi, a.150 g/hlö
- Mausta kasvikset ja kalat suolalla.
- Leikkaa kylmäsavulohet pieniksi kuutioiksi.
- Kokoa nyytit 4 eri folioon seuraavasti: alle kasviseosta, sitten kalat. Päälle kylmäsavulohikuuutiot. Reilu rkl. tuorejuustoa. Lopuksi ruohosipuli. Kääri nyytit kokoon.
- Paista n. 20 min. 200 asteessa. Ota nyytit uunista, lisää nyytteihin valkoviini ja anna olla uunissa vielä n. 5 min.
- Tarjoile perunoiden ja raikkaan vihersalaatin kera.