Kalaruoka

Mummola-eväsleipä

Tekoaika 25 min
Passiivinen valmistumisaika -
Annokset 1
Vaikeusaste Helppo

Ainekset

1 kpl
lime & sitruuna -Kalatassu
2 siivua
pehmeämpää ruisleipää (esim. ruispuikula)
Muutama punasipulirengas
Muutama siivu mauste- tai voileipäkurkkua
Kourallinen tilliä
Reilusti hyvää majoneesia (tai kurkkumajoneesia)

Hyvä tietää

Voit vähän paahtaa ruisleipää grillissä tai pannulla, niin saat leipäänkin hieman lisämakua.

Valmistus

Perinteisempi kalaleipä konservatiiviseen makuun.

  1. Kuumenna Kalatassu grillissä, nuotiolla tai paistinpannulla, n. 1–1,5 min per puoli
  2. Rakenna sillä aikaa leivän puoliskot valmiiksi
  3. Alapuolelle ensin majoneesia, maustekurkkua ja punasipulirenkaat.
  4. Yläkanteen majoneesia ja tilliä
  5. Kun tassu on sopivan kuuma, nosta leivälle ja kansi päälle.
  6. Syö!

Kategoriat

Ruokalaji
Vaikeusaste

Opi lisää