Kalaruoka

Nopea kalapasta

Tekoaika 12 min
Passiivinen valmistumisaika -
Annokset 2
Vaikeusaste Helppo

Ainekset

1/3 paketista (130 g)
kaura-porkkana-täysjyväpastaa
2 rkl
aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
1 kpl
pienehkö porkkana
1 prk
Luonnonkalasäilyke
kourallinen
vihreitä papuja (pakaste)
2 nappia
pakastepinattia
1,5 rkl
tillituorejuustoa
maun mukaan
mustapippuria
maun mukaan
suolaa

VAIHTOEHTOISET KALAT:

- muut kalasäilykkeet
- myös edellispäivän paistetun, uuni- tai savukalan ylijäämät

Valmistus

Miten nopea on riittävän nopea arkiruoka? Tämän ruuan teimme 12 minuutissa ja tilanteessa, kun pastaan suunniteltu pekoni olikin mennyt jo vanhaksi.

Miten sitten nälkäisen kokkaajan pasta valmistuu?

  1. Laita vesi kiehumaan pastalle
  2. Laita paistinpannulle pilkotut aurinkokuivattut tomaatit
  3. kuori porkkana ja ”raasta” se kuorimaveitsellä pannulle
  4. lisää pasta kiehuvaan veteen
  5. lisää lämpenevälle pannulle Luonnonkalapurkki (kaada suurin osa öljystä pois)
  6. lisää pakastepinaatti ja pavut
  7. pyöräyttele aineksia pannulla
  8. lisää tuorejuusto ja loraus vettä
  9. kun pasta on kypsää, kaada vedet pois ja sekoita kalaseokseen pastat
  10. lisää maun mukaan suola ja mustapippuri tai sitruunapippuri
  11. nostele lautaselle annokset, lisää juustoraastetta ja jotain tuoretta vihannesta
  12. nauti raikkaan jääveden kera

Kategoriat

Ruokalaji
Kalalaji
Sesongit
Erityisruokavaliot
Vaikeusaste

Opi lisää