Kalaruoka

Ruotsinkielinen Martta-organisaatio 

Asiantuntijakumppani

Kotimaassa ruotsin kielisen marttatoiminnan katto-organisaatio Finland Svenska Marthaförbund on Kalaruoka.fi:n asiantuntijakumppani. Martat ovat perinteisesti tunnettuja ekologisen ja ekonomisen eli taloudellisesti järkevän ruuan puolesta puhujia ja kotimainen kalaruoka on juuri tätä. Heillä onkin runsaasti erinomaisia kalaruokareseptejä, kalaruokavinkkejä ja myös paljon erilaisia hankkeita kännissä kotimaisen kalaruuan edistämiseksi. Martha-järestön sisältöjä löydät niin resepteistä, Opi-osiosta sekä blogin puolelta (suomeksi ja ruotsiksi) ja lisäksi heidän asiantuntijansa tarvittaessa auttavat ja vastaavat erityiskysymyksiin. Näiden takia yhteistyö on varsin hedelmällistä.

Työskentelemme paremman maailman puolesta, yksi päivä kerrallaan. Päämääränämme on, että jokainen koti ja perhe omaa riittävät taidot ja resurssit tasapainoisen ja kestävän arjen elämiseen niin taloudellisesti, ekologisesti sekä sosiaalisesti. Olemme Suomen suurin ruotsinkielinen naisjärjestö 9 000 jäsenellämme. 

  • Suomen suurin ruotsinkielinen naisjärjestö, perustettu vuonna 1899. 
  • Kotitalouden, talouden sekä ekologian neuvonantojärjestö. 
  • Katto-organisaatio ruotsinkieliselle marttatoiminnalle Suomessa. 

Visiomme 

Jokaisella kodilla sekä perheellä tulee olla riittävät taidot sekä resurssit edistääkseen tasapainoa sekä kestävyyttä arjessa, niin taloudellisesti, ekologisesti sekä sosiaalisesti. 

Finland Svenska Marthaförbund

Vi arbetar för en bättre värld, en vardag i taget. Vårt mål är att alla hem och familjer ska ha tillräckliga kunskaper och resurser för att främja balans i vardagen och en hållbar utveckling, såväl ekonomisk, ekologisk som social. Med drygt 9 000 medlemmar är vi Finlands största svenskspråkiga kvinnoorganisation. 

  • Finlands största svenskspråkiga kvinnoorganisation, grundad 1899.  
  • En rådgivningsorganisation inom hushåll, ekonomi och ekologi.   
  • Takorganisation för den svenska marthaverksamheten i Finland. 

Vår vision  

Alla hem och familjer ska ha  tillräcklig kunskap och övriga resurser för att främja balans i vardagen och en hållbar utveckling, såväl ekonomisk, ekologisk som social. 

Tutustu sisältöömme

Tutustu tarkemmin kumppaniin