Ahvenfileelämppärit
Tekoaika
30 min
Passiivinen valmistumisaika
10 min
Annokset
-
Vaikeusaste
Helppo
Ainekset
- 500 g
- ahvenfilee
- 8 palaa
- Tummaa leipää
- 1 pkt
- Koskenlaskija-juusto
- 1 prk
- Ananasrenkaita
- Edam-juustoraastetta
Valmistus:
Esipaista ahvenfileitä hetken pannulla ja mausta. Aseta leipäpalat pellille. Maun mukaan voit myös voidella margariinilla tai voilla. Lisää esipaistetut ahvenfileet ja ananasrenkaat leiville. Laita ananasrenkaan sisään oman maun mukaan Koskenlaskijajuustoa, sekä päälle reilusti juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa noin 10-15min, kunnes juustoraaste on sulanut. Tarjoile sellaisenaan tai vaikka vihersalaatin kera. Nam!