Kalaruoka

Ahvenfileelämppärit

Tekoaika 30 min
Passiivinen valmistumisaika 10 min
Annokset -
Vaikeusaste Helppo

Ainekset

500 g
ahvenfilee
8 palaa
Tummaa leipää
1 pkt
Koskenlaskija-juusto
1 prk
Ananasrenkaita
Edam-juustoraastetta

Valmistus:

Esipaista ahvenfileitä hetken pannulla ja mausta. Aseta leipäpalat pellille. Maun mukaan voit myös voidella margariinilla tai voilla. Lisää esipaistetut ahvenfileet ja ananasrenkaat leiville. Laita ananasrenkaan sisään oman maun mukaan Koskenlaskijajuustoa, sekä päälle reilusti juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa noin 10-15min, kunnes juustoraaste on sulanut. Tarjoile sellaisenaan tai vaikka vihersalaatin kera. Nam!

Kategoriat

Ruokalaji
Kalalaji
Sesongit
Vaikeusaste

Opi lisää