Kalaruoka

Rapujuhlien perinteinen rapuleipä

Tekoaika 15 min
Passiivinen valmistumisaika -
Annokset 4
Vaikeusaste Helppo

Ainekset

20
keitettyjä rapuja
4 kpl
paahdettua vaaleaa leipää
2 rkl
voita
2 rkl
tuoretta tilliä silputtuna
(majoneesia)

Valmistus

Rapurallaa! Rapujuhlat ja perinteinen rapuleipä tilliliemessä keitetyistä ravuista, voiko sen parempaa olla.

Voi tietenkin ostaa valmiiksi keitettyjä rapuja, mutta rapujen keittäminenkään ei ole hankalaa, kunhan vaan noudattaa tiettyjä eettisiä ohjeita.

Rapuleipä on erityisen helppo valmistaa:

  • vaaleaa paahdettua leipää,
  • voita,
  • tilliä,
  • ravun perattuja pyrstöjä sekä saksilihoja
  • ja halutessaan majoneesia

Tästä vinkit rapujuhliin. Ihania rapujuhlia kaikille!

Ravut reseptiin tarjosi https://www.s-wallin.fi/

(KP)

Kategoriat

Ruokalaji
Kalalaji
Sesongit
Erityisruokavaliot
Vaikeusaste

Opi lisää