Valmistus
Joulun ja vapun klassikko on saanut uuden olomuodon. Villikaviaarissa sillin sijaan on villikalaa. Tämä herkku sopii niin alku- kuin coctailpalaksikin ja koristelusta sekä asettelusta riippuen niin juhlaan kuin illanistujaisiin. Helppo ja varsin nopea tehdä vaikka päivää ennen tarjoilua. Tarjoile saaristolaisnäkkileivän- tai -leivän tai ruisnappien kera.
Tässä on nopea kalaherkku, joka toimii monelle lapset mukaan lukien.
- Laita kananmunat kiehumaan, keitä kovaksi. Jäähdytä.
- Valuta säilykekala siivilässä.
- Pilko sipulit ja tilli
- Riko kananmunat haarukalla.
- Lisää ranskankermaan sipulit ja kananmunat.
- Pese sitruuna ja raasta sitruunan kuori ja lisää seokseen.
- Lopulta lisää hieman valkopippuria ja maista seosta.
- Lisää tarvittaessa suolaa.
Tämä on ehdoton hitti esimerkiksi vappubrunssilla tai -piknikillä. Pakkaa mukaan rasiallinen villikaviaaria ja ota mukaan pussillinen ruisnappeja. Sekä tietysti kylmä kuohuviini!
(RN)