Kalaruoka

Ahven-ceviche

Tekoaika 15 min
Passiivinen valmistumisaika 2 h
Annokset -
Vaikeusaste Helppo

Ainekset

Ainekset

500 g
ahvenfilee
ripaus
suolaa
ripaus
musta-/valkopippuria
1
pieni punasipuli
2
limen mehu
1 nippu
korianteri
1 kpl
punainen chili

Jos raaka-aineenasi on makean veden ahventa, on hyvä käyttää pakastettua kalaa (1 vrk -20 astetta). Sulata pakastettu kala jääkaapissa.

Valmistus

Poista ahvenesta ruodot tekemällä fileeseen v-viilto. Silppua tämän jälkeen kaikki ainekset pieneksi kulhoon. Purista päälle limen mehu ja sekoita. Anna tekeytyä pari tuntia jääkaapissa. Tarjoile vaikka ruisleivän tai saaristolaisleivät päällä.

Kategoriat

Ruokalaji
Kalalaji
Sesongit
Erityisruokavaliot
Vaikeusaste

Opi lisää