Valmistus
- Huuhtele kasvikset kylmällä vedellä. Revi salaatti ja leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi. Kuori valkosipulin kynsi ja hienonna persilja.
- Mittaa majoneesi. Raasta joukkoon valkosipuli sekä lisää joukkoon persilja. Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan hetkeksi.
- Riko munat kulhoon. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria ja sekoita. Jos käytät pientä pannua ja pieniä tortillalättyjä, kaksi munaa riittää (helpottaa taittelua lopussa).
- Lorauta pannulle reilu ruokalusikallinen ruokaöljyä ja lämmitä pannu.
- Kaada munat pannulle ja paista keskilämmöllä, kunnes munakas alkaa olemaan kypsä. Heitä munakkaan päälle tortillalätty ja käännä tortillapuoli alaspäin.
- Paista hetki ja nosta munakas lautaselle.
- Täytä kasviksilla, kalasäilykkeellä ja majoneesilla. Taita molemmat, noin kolmasosamunakkaan kokoiset, sivut keskiosan päälle ja paina kiinni. Jaa halutessasi kahteen osaan ja nauti!