Valmistus
Lähikaupan kalatiski sai tarjoukseen tätä ristiriitoja aiheuttavaa pohjassa elävää fisua. Pakkohan sitä oli lähteä soveltamaan ja ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilemaan!
Tärkeintä on tehdä hyvä keittopohja, samaa pohjaa voi myös soveltaa muihinkin kaloihin jos made kammottaa. (Alaskanseiti) tai jopa ihan kana ruokiin.
- Pilko inkivääri,chili,valkosipuli, fenkoli ja selleri pieneksi.
- Laita kattilaan öljyä ja paista niitä hieman.
- Lisää sekaan 5 dl vettä ja kalakastiketta. Anna hautua 15-20 min.
- Laita sekaan luraus kookoskermaa, vihreää curry tahnaa, kokonainen lime murskattuna ja hyvin pestyt pak choit.
- Kun olet saanut perattua fisun, heitä se joukkoon. Itse käytin myös päätä koska se antaa makua ja kyllä ne varmaan sielä Thaimaassakin imasee päästä lihat suihinsa.
- Lisää vielä suolaa oman maun mukaan.
- Anna hautua 20 min.
Bon appetit ja sama thaimaaksi!