Valmistus
- Murenna hiiva kulhoon.
- Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.
- Lisää suola ja öljy. Lisää jauhot vähän kerrallaan ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Vaivaa taikinaa hetki käsin.
- Anna taikinan kohota noin 30 minuuttia leivinliinan alla.
Valmistele täyte:
- Hienonna savukala.
- Raasta juusto
Leivonta:
- Muotoile taikina palloksi jauhotetulla leivinalustalla.
- Kauli taikina pitkulaiseksi levyksi. Siirrä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Levitä tomaattikastike sekä ripottele kala, juusoraaste ja oregano.
- Rullaa taikinalevy kiinni pitkittäissuunnassa. Aseta sauma leivinpaperia vasten, jottei rulla aukea paistaessa. Purista pitkon päät kiinni.
- Paloittele pitko sopiviksi paloiksi saksien avulla.
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Peitä pitkon palat leivinliinalla ja anna kohota uunin lämpeämisen ajan.
- Voitele palat vielä kananmunan keltuaisella ja paista noin 20 minuuttia.