Valmistus
Joulun ja vapun klassikko on saanut uuden olomuodon. Villikaviaarissa sillin sijaan on villikalaa. Tämä herkku sopii niin alku- tai coctailpalaksi, koristelusta sekä asettelusta riippuen niin juhlaan kuin illanistujaisiin. Helppo ja varsin nopea tehdä jopa päivää ennen tarjoilua. Tarjoile saaristolaisnäkkileivän- tai -leivän tai ruisnappien kera.
Tässä on nopea kalaherkku, joka uppoaa monelle ei niin kalan ystävällekin lapset mukaan lukien.
- Laita kananmunat kiehumaan, keitä kovaksi.
- Valuta säilykekala siivilässä.
- Pilko sipulit ja tilli
- Riko kananmunat haarukalla.
- Lisää ranskankermaan sipulit ja kananmunat.
- Pese sitruuna ja raasta sitruunan kuori ja lisää seokseen.
- Lopulta lisää hieman valkopippuria ja maista seosta.
- Lisää tarvittaessa suolaa.