Kalaruoka

Marthaförbundet järjestää ilmaisen inspiraatiotapahtuman

Oletko koskaan harkinnut hyödyntäväsi ”vähempi arvoisia” villikaloja? Kaloja kuten silakka, särki, lahna tai vaikka säyne. Nämä kalalajit jäävät usein yleisempien lajien, kuten lohen, kuhan tai ahvenen varjoon ruokakalaa valitessa. Vähemmän hyödynnetyt kalalajit voivat kuitenkin olla herkullisia ruokapöydässä.

Marthaförbundet järjestää syyskuussa ilmaisen inspiraatio-tastingin ravintoloitsijoille. Pääruoka-aineena ovat vähemmän hyödynnetyt kalalajit. Tapahtuma järjestetään yhdessä Helsingin tapahtumasäätiön kanssa silakkamarkkinoiden kynnyksellä ja sen tavoitteena on lisätä kotimaisen kestävän villikalan käyttöä ravintoloissa.

Voit tutustua tapahtumaan tarkemmin alla olevasta kutsusta.

Jatka lukemista