Kalaruoka

Uudet ruokamessut – osallistu lippuarvontaan

Kalaruoka.fi on mukana Ruokamessuilla, Helsingin Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna! Master Chef 2023 Kristiina Ponsimo ja Kalaruoka.fi:n päätoimittaja sekä televisiostakin tuttu ”kalamies” Roy Norro juttelevat kotimaisesta kalasta ja kokkaavat samalla nopean ja helpon kalaruoan Novart -näytöskeittiössä 20.4. lauantaina klo 14.30 – 15.00.

Täysin uusilla Ruoka-messuilla on oma kalakortteli ja kala näkyy monipuolisesti. Näytteilleasettajien joukossa on mm. Pielisen Kalajaloste, Saimaan Tuore, Maxin Kala, Järki Särki, Kalakauppa E. Eriksson sekä Kalawursti & Kalatassu. Ohjelmistosta löytyy puheenvuoroja mm. Itämeren ruokavaliosta, suomalaisen kalan käytön edistämisestä, kalan tuoreudesta, sesongeista ja yleensä suomalaisesta ruoasta sekä puhtaista raaka-aineista.

Messujen järjestäjälle Nina Harlinille suomalainen kala on saariston mökkiläisenä tärkeä asia. ”Olen tottunut siihen, että mökillä sumpussa oli aina itse kalastettuja maitotölkin kokoisia ahvenia ja sitten tietenkin fileitä kotona pakkasessa.” Hän arvostaa myös suuresti läheltä tulevia raaka-aineita, tuoreutta ja tunnettua alkuperää. ”Lauantaille 20.4. olemme myös järjestäneet paneelikeskustelun aiheella Kuka Päättää Mitä Suomi Syö, jonka ideana on herätellä kuluttajia ajattelemaan millaista ruokaa syö ja miten kaupan valikoimiin voisi itse vaikuttaa.” Ruokamessut 2024 on uusi ja kattava kuluttajille suunnattu suurtapahtuma, jossa ruoka, juoma, viini ja keittiötuotteet on koottu saman katon alle.

Messuilla myös mm. Airfryer SM-kisat, ravintolamaailma ja palkitaan vuoden innovatiivisin elintarvike 2024. Katso koko tarjonta osoitteesta https://ruokamessut.messukeskus.com/. Samalla lipulla pääsee myös samaan aikaan järjestettäville Lapsimessuille ja Lemmikkimessuille.

Osallistu messulippujen arvontaan

Arvomme KAHDELLE hengelle kahden hengen sisäänpääsyliput messuille ja yhden Kalaruoka.fi:n essun per voittaja. Täytä arvontalomake 17.4. mennessä ja lähde tutustumaan kotimaiseen kalaruokaan Helsingin Messukeskukseen ja tule moikkaamaan myös meitä!

Arvonta on sulkeutunut.

 

Säännöt:

  • Osallistut arvontaan täyttämällä yllä olevan osallistumiskaavakkeen 17.4.2023 mennessä.
  • Arvonta suoritetaan 18.4.2023 kaikkien arvontaan osallistuneiden ja säännöt hyväksyneiden kesken arvontakoneella.
  • Yhteistyökumppani tai Kalaruoka.fi toimittaa palkinnon voittajalle.
  • Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostilla/puhelimella ja Kalaruoka.fi julkaisee voittajan nimen tarvittaessa täällä ja somekanavissaan.
  • Kalaruoka.fi (Eforte Oy) järjestää arvonnan
  • Lue tietosuojaseloste

Jatka lukemista